Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de Tussendoelenscan die niet op één van de bovenstaande pagina's wordt beantwoord?
Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen omtrent deze scan. Mocht uw vraag ook hier niet beantwoord worden, neem dan gerust contact met ons op.

Kan een eerdere gebruiker van de Tussendoelenscan coördinator worden van een nieuw onderzoek?
Nee, dit kan niet met hetzelfde e-mailadres. Wanneer een gebruiker al een EN-account heeft dient hij om coördinator van een nieuw onderzoek te worden een ander e-mailadres te gebruiken.

Wat moet ik doen als ik als coördinator de wachtwoorden van mijn gebruikers kwijtgeraakt ben?
Alle gebruikers kunnen individueel op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op ‘wachtwoord vergeten’ en hun e-mailadres in te vullen.

Ik werk op verschillende scholen. Kan ik meerdere onderzoeken tegelijk starten?
Ja dat kan, hiervoor dient u wel unieke e-mailadressen te gebruiken. We adviseren u om voor elke school een apart account als coördinator aan te maken.

Ik werk als docent op verschillende scholen. Kan ik aan meerdere onderzoeken tegelijk deelnemen?
Ja, dat kan. Echter, de coördinatoren van de verschillende onderzoeken dienen hiervoor verschillende e-mailadressen van u te gebruiken (bijvoorbeeld twee verschillende schoolgerelateerde e-mailadressen).

Ik wil volgend jaar nogmaals de Tussendoelscan gebruiken, maar vermoed dat er dan nieuwe docenten in het team zijn gekomen. Kunnen zij ook meedoen?
Ja, dat kan. Bij het kopje ‘Deelnemers beheren’ kunt u de nieuwe docenten toevoegen. Vervolgens nodigt u op de reguliere manier alle docenten uit voor het nieuwe onderzoek.

Wat is de rol van de coördinator?
De coördinator van de Tussendoelenscan heeft de volgende taken:

  • verspreiden van alle wachtwoorden;
  • uitnodigen van alle docenten om deel te nemen aan het onderzoek;
  • bewaken dat alle docenten de vragenlijsten voor een gestelde deadline invullen;
  • bijeenkomst organiseren om de resultaten te bespreken en vervolgstappen in gang te zetten.

De Tussendoelenscan heeft ons aan het denken gezet. Wat is de volgende stap die we kunnen zetten?
Bij het Expertisecentrum Nederlands werken deskundigen op het gebied van taalonderwijs. Onze experts zijn bereid om met u mee te denken in dit traject. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: info@expertisecentrumnederlands.nl

Vragen
Heeft u een vraag over de Tussendoelenscan die niet beantwoord wordt bij de beschrijving van de achtergrondinformatie of bij bovenstaande veelgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op: info@expertisecentrumnederlands.nl.